Hotel Rajská zahrada Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 52 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    92%
  • Comfort

    94%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 19.9.2020

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 23.8.2020

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 23.8.2020

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Škoda, že v pokojích se střešními okny není klimatizace, v tropických nocích se tam špatně spí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Vilém

mature couple, 14.8.2020

Kolín Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Výhled z terasy do údolí řeky. Vlastní parkoviště. Prostorné pokoje, dostatek úložných prostorů. Koupelna velmi pěkná Fit centrum v ceně Bazén v ceně Dobrá restaurace i jídlo Možnost platby kartou. Ochotný personál

  • Absence klimatizace. Stojanový větrák je slabá náhražka a víří prach. Střešní okna v pokoji neumožňují výhled, je s nimi problém při dešti, větrání, uzavírání rolet. To v žádném případě neodpovídá 4* hotelu. Měla by na to být sleva a zákazník by měl vědět předem že je to půdní pokoj. V restauraci jsem dostal kalné pivo, které se nedalo pít a vrátil jsem ho. Ale bylo mi účtováno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 8.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 29.7.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno bylo skvele.

  • Bohuzel v koupelně je sice krásná vířivá vana, ale sprchovat se v ni vůbec nedá a přeci jen sprcha je základ.... koupelna je hodne velká a sprchový kout by se tam přeci vešel.. To je jediná vada, ale myslim že důležitá. Ale jinak bylo vše opravdu úžasné. A za tu konstrukci koupelny personálr rozhodně nemůze, Takže opravdu velké diky!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

mature couple, 19.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Moc hezké pokoje. Kuchyně vynikající. Personál stále s úsměvem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimír

family with older children, 15.7.2020

Rokycany Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt v hotelu Rajská zahrada neměl chybu! Závidím majiteli jeho zaměstnance s tak vysokým profesionálním přístupem a příjemným vystupováním. Ubytování, stravování, wellness - vše super!!! Rád doporučím svým známým a kolegům.

  • V dětském menu restaurace nám chyběly těstoviny, nebo omáčka s knedlíkem, které děti tak často preferují.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Sanetrnik

mature couple, 14.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ochota i vybavení posilovny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

group of friends, 16.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 12.1.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Munzarová

mature couple, 7.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

igor denisov

mature couple, 3.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Agáta Čoltková

mature couple, 12.12.2019

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše jinak by jsme tam nebyli už podruhé jen tak dal blanoprejeme a krásné svátky vánoční

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 21.11.2019

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 6.10.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 13.6.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 5.6.2019

Zbýšov Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Perfektní pobyt ve velmi příjemném prostředí, krásný, čistý hotel na skále s pěknou vyhlídkou. Jídlo výborné. Recepční ochotné. Doporučím svým známým.

  • Trochu vyšší cena jídel. Na pokojích by mohly být 2 židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel

mature couple, 17.5.2019

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • klid,pěkný výhled

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie Matoušková

group of friends, 8.5.2019

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Vše bylo dokonalé

Personál
6
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6