Hotel Rajská zahrada Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 52 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    92%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 19.9.2020

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 23.8.2020

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.8.2020

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Škoda, že v pokojích se střešními okny není klimatizace, v tropických nocích se tam špatně spí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Vilém

Пожилые пары, 14.8.2020

Kolín Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Výhled z terasy do údolí řeky. Vlastní parkoviště. Prostorné pokoje, dostatek úložných prostorů. Koupelna velmi pěkná Fit centrum v ceně Bazén v ceně Dobrá restaurace i jídlo Možnost platby kartou. Ochotný personál

  • Absence klimatizace. Stojanový větrák je slabá náhražka a víří prach. Střešní okna v pokoji neumožňují výhled, je s nimi problém při dešti, větrání, uzavírání rolet. To v žádném případě neodpovídá 4* hotelu. Měla by na to být sleva a zákazník by měl vědět předem že je to půdní pokoj. V restauraci jsem dostal kalné pivo, které se nedalo pít a vrátil jsem ho. Ale bylo mi účtováno.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья с маленькими детьми, 8.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 29.7.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno bylo skvele.

  • Bohuzel v koupelně je sice krásná vířivá vana, ale sprchovat se v ni vůbec nedá a přeci jen sprcha je základ.... koupelna je hodne velká a sprchový kout by se tam přeci vešel.. To je jediná vada, ale myslim že důležitá. Ale jinak bylo vše opravdu úžasné. A za tu konstrukci koupelny personálr rozhodně nemůze, Takže opravdu velké diky!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

Пожилые пары, 19.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Moc hezké pokoje. Kuchyně vynikající. Personál stále s úsměvem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimír

Семья со взрослыми детьми, 15.7.2020

Rokycany Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt v hotelu Rajská zahrada neměl chybu! Závidím majiteli jeho zaměstnance s tak vysokým profesionálním přístupem a příjemným vystupováním. Ubytování, stravování, wellness - vše super!!! Rád doporučím svým známým a kolegům.

  • V dětském menu restaurace nám chyběly těstoviny, nebo omáčka s knedlíkem, které děti tak často preferují.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Sanetrnik

Пожилые пары, 14.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ochota i vybavení posilovny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Группы друзей, 16.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 12.1.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Munzarová

Пожилые пары, 7.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

igor denisov

Пожилые пары, 3.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Agáta Čoltková

Пожилые пары, 12.12.2019

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše jinak by jsme tam nebyli už podruhé jen tak dal blanoprejeme a krásné svátky vánoční

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.11.2019

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 6.10.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 13.6.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 5.6.2019

Zbýšov Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Perfektní pobyt ve velmi příjemném prostředí, krásný, čistý hotel na skále s pěknou vyhlídkou. Jídlo výborné. Recepční ochotné. Doporučím svým známým.

  • Trochu vyšší cena jídel. Na pokojích by mohly být 2 židle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel

Пожилые пары, 17.5.2019

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • klid,pěkný výhled

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie Matoušková

Группы друзей, 8.5.2019

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Vše bylo dokonalé

Personál
6
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6